top of page
Mats Visser stelt zichzelf voor

Mats


Mijn naam is Mats en ik ben eigenaar van MV Personal Training. Na mijn opleiding tot Sport- en Bewegings-coördinator aan het CIOS ben ik door gaan studeren aan de Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding.

Na mijn opleidingen ben ik gelijk gestart als docent sport binnen het MBO onderwijs van Scalda in Zeeland.

 

Mijn passie voor sport heeft zich op vele manieren geuit. Door de jaren heen heb ik, naast alle sporten op de opleidingen, zelf veel beoefend in verenigingsverband. Zoals voetbal, judo, zwemmen, tennis, atletiek en boksen. Maar mijn allergrootste passie is fitness. Doordat ik veel interesse heb in een actieve en gezonde leefstijl, wil ik deze gedrevenheid graag overbrengen op anderen. Mede daarom ben ik als personal trainer aan de slag gegaan, heb ik de nodige extra certificaten behaald en inmiddels al veel mensen mogen begeleiden. 

Samen zou ik naar jouw persoonlijke doelen willen kijken om het beste uit jezelf te halen in de personal training studio! 

Ruden de Ridder stelt zichzelf voor

Ruden

Mijn naam is Ruden. Toen ik nog erg jong was bleek dat ik snel kon zwemmen waardoor ik op mijn 15e verhuisde naar Eindhoven om in het Nederlands jeugd team te gaan zwemmen. Na heel veel ervaringen heb ik toen ik 18 werd besloten om te stoppen omdat het topsportleven moeilijk te combineren was met een studie. De interesse voor sport, bewegen en een gezonde leefstijl die ik in die jaren heb ontwikkeld is desondanks altijd gebleven!
 

Tegenwoordig sta ik overdag voor de klas als groepsleerkracht binnen het basisonderwijs en ben ik in de avond te vinden in de sportschool. Waar ik vroeger als zwemmer vooral bezig was binnen het conditie stuk van sport ligt mijn interesse nu vooral bij het opbouwen van spiermassa en kracht.
 

Ik kan er enorm van genieten om mensen wat te leren waar ze de rest van hun leven profijt van hebben. Dit hoop ik natuurlijk ook bij jou te kunnen bewerkstelligen binnen het stukje sport, beweging en een bijbehorende leefstijl. 

Hopelijk tot snel!

Rachel de Pagter stelt haarzelf voor

Rachel

Mijn naam is Rachel en ik heb gestudeerd aan het CIOS als fitness instructeur en sportverzorger en hersteltrainer. 

 

Ik vind het belangrijk om mijn lichaam goed te verzorgen en tijd vrij te maken om voldoende te bewegen. Mijn sporten zijn fitness en kickboksen, een leuke combinatie, al vind ik zelf! Niet alleen door te sporten verzorg je het lichaam, ook door het geven van sport- en ontspanningsmassages help ik anderen hiermee. Zo behandel ik bijvoorbeeld ook het eerste voetbalelftal van Oostkapelle, het dorp waar ik vandaan kom.

 

Andere mensen motiveren en in beweging zetten geeft mij energie en ik kijk er dan ook naar uit om samen aan de slag te gaan tijdens de trainingen!

Wie zijn wij?

bottom of page