Mats Visser stelt zichzelf voor

Mats


Mijn naam is Mats en ik ben eigenaar van MV Personal Training. Na mijn opleiding tot Sport- en Bewegings-coördinator aan het CIOS ben ik door gaan studeren aan de Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding.

Na mijn opleidingen ben ik gelijk gestart als docent sport binnen het MBO onderwijs van Scalda in Zeeland.

 

Mijn passie voor sport heeft zich op vele manieren geuit. Door de jaren heen heb ik, naast alle sporten op de opleidingen, zelf veel beoefend in verenigingsverband. Zoals voetbal, judo, zwemmen, tennis, atletiek en boksen. Maar mijn allergrootste passie is fitness. Doordat ik veel interesse heb in een actieve en gezonde leefstijl, wil ik deze gedrevenheid graag overbrengen op anderen. Mede daarom ben ik als personal trainer aan de slag gegaan, heb ik de nodige extra certificaten behaald en inmiddels al veel mensen mogen begeleiden. 

Samen zou ik naar jouw persoonlijke doelen willen kijken om het beste uit jezelf te halen in de personal training studio! 

Ton Hillebrand stelt zichzelf voor

Ton

Ik ben Ton en ben afgestudeerd aan het CIOS. Daar heb ik mijn fitnesstrainer certificaten A & B gehaald en daarnaast ook mijn licentie tot leefstijl-coach.

Ik heb al redelijk wat jaren sport in mijn lichaam zitten. Zo voetbal ik vanaf mijn 7de bij VCK in Koudekerke, waar ik momenteel in het 1e elftal speel. Naast het voetballen ben ik op mijn 14e begonnen met fitnessen. In al deze jaren heb ik velen hoeken van de sport gezien. Zo heb ik crossfit wedstrijden meegedaan, getraind met als doel om groter te worden en trainen met als doel mee te doen met het NK Powerliften. Bij MV Personal Training geef ik individuele trainingen en groepstrainingen.

 

De reden dat ik personal trainer ben geworden is mede door mijn grote passie voor fitness. Deze wil ik graag doorgeven zodat eenieder zijn of haar doelen kan halen op een leuke manier zonder dat sporten als een 'verplichting' wordt ervaren.

Rachel de Pagter stelt haarzelf voor

Rachel

Mijn naam is Rachel en ik heb gestudeerd aan het CIOS als fitness instructeur en sportverzorger en hersteltrainer. 

 

Ik vind het belangrijk om mijn lichaam goed te verzorgen en tijd vrij te maken om voldoende te bewegen. Mijn sporten zijn fitness en kickboksen, een leuke combinatie, al vind ik zelf! Niet alleen door te sporten verzorg je het lichaam, ook door het geven van sport- en ontspanningsmassages help ik anderen hiermee. Zo behandel ik bijvoorbeeld ook het eerste voetbalelftal van Oostkapelle, het dorp waar ik vandaan kom.

 

Andere mensen motiveren en in beweging zetten geeft mij energie en ik kijk er dan ook naar uit om samen aan de slag te gaan tijdens de trainingen.

Wie zijn wij?