Veelgestelde vragen Small group training

Wat is Small group training?


Small group training is sporten in onze luxe prive studio onder begeleiding van een gecertificeerd personal trainer. Het is een efficiente manier om in een klein groepje van maximaal 6 personen te werken aan je algehele conditie (kracht, coördinatie, snelheid en uithoudingsvermogen). Mocht je willen afvallen, sterker of fitter willen worden, is Small group training zeker een uitstekende manier om dat te realiseren. Dat komt mede door het voedingsadvies en coaching welke bij het pakket zit.
Voor wie is Small group training?


Small group training is voor iedereen! Wij richten onze small group trainingen zo in dat iedereen op zijn eigen tempo en niveau kan sporten. Of je nu beginner of gevordend bent, elke training is geschikt om deel te nemen. Ook als je een blessure of beperkingen hebt in het bewegen wordt hier rekening mee gehouden. Het hele lichaam wordt getraind met zowel kracht als Hiit oefeningen. Wij zijn er om je dat zetje extra te geven waardoor je grenzen gaat verleggen en de fitste versie ooit van jezelf gaat worden.
Wat moet ik meenemen?


Schone sportschoenen en sportkleding waar jij je fijn in voelt om in te bewegen. We raden aan verschillende lagen kleding zodat je makkelijk iets uit kunt trekken na bijvoorbeeld de warming-up. Het ligt natuurlijk ook aan de temperatuur. Verder een handdoek en wat te drinken.
Waar en wanneer vinden de trainingen plaats?


De trainingen vinden plaats in onze personal training studio in Koudekerke. Houdt de website pagina van 'Small group training' in de gaten voor de trainingsdagen en -tijden. Wanneer je lid bent heb je je eigen account om jezelf via onze app in te schrijven voor een training. Daar kun je ook de mogelijkheden bekijken en zien hoeveel plek er nog is.
Mag ik ook samen met iemand komen?


Zeker! Hoe meer mensen aan hun gezondheid willen werken, hoe beter. Neem gerust een vriend(in), familielid, kennis of collega mee om ze kennis te laten maken met Small group training van MV Personal Training. Let op: hier is wel een proeftraining tarief aan verbonden van 25,- Er wordt immers een plekje bezet gehouden waardoor onze vaste leden een plek minder hebben om voor in te schrijven.