Veelgestelde vragen Online coaching

Wat is Online coaching?


Online coaching is online personal training naar jouw doel. Je krijgt op maat gemaakt voedingsadvies, persoonlijke trainingsschema's en toegang tot vele standaard trainingsschema's, info filmpjes waarin ik je alles uitleg over voeding, afvallen en spiermassa bouwen, een wekelijks voortgangsmoment en de mogelijkheid om 24/7 contact op te nemen om antwoord te krijgen op al je voedings- en trainingsvragen.
Dit kun je uitbreiden met het Online coaching plus pakket waarbij je personal trainingen krijgt inclusief lichaamsmetingen (o.a. vetpercentage, buikomvang, etc.) op locatie van MV Personal Training.
Waarom en voor wie is Online coaching?


Online coaching is voor mensen die graag begeleiding willen, maar niet de tijd, de financiën of de behoefte hebben aan elke week fysieke personal training. Andere voordelen zijn dat je zelf je uren kan inplannen wanneer je gaat sporten, je schema's krijgt op maat gemaakt voor jou, toegang tot standaard andere schema's welke je kan volgen op elk niveau, je minder hoeft te investeren en toch die stok achter de deur hebt.

Bovendien hebben we een Online coaching plus pakket. Hiermee krijg je ook 1 x per 4 weken een personal training, waarin we je nog eens extra kunnen begeleiden. Tezamen met lichaamsmetingen zoals het vetpercentage en de buikomvang, om nauwkeurig te zien hoe je progressie is richting je doelstelling.
Hoe gaat het in zijn werk?


Zodra je geinteresserd bent in Online coaching kun je contact met ons opnemen per telefoon, Whatsapp of mail. Als alles helder is zullen we een intakeoformulier toesturen met vragen over je doelen, huidige leefstijl, training en meer, zodat we erachter kunnen komen hoe we je het beste kunnen begeleiden. Zowel het voedingsadvies als de trainingsschema's worden ontworpen voor jouw persoonlijk doel. Wij hebben verder een wekelijks contactmoment over je voortgang en via Whatsapp ben ik beschikbaar voor verdere vragen omtrent voeding of training zolang je pakket loopt. Daarnaast krijg je toegang tot de MV Personal Training community via onze apps en browser.
Hoe zit het voedingsadvies in elkaar?


Je krijgt voedingsadvies gebaseerd op jouw doelstelling. Ofwel in de juiste macroverhouding en aantal calorieën welke jij nodig hebt om dat te behalen. In de info filmpjes wordt uitgelegd welke producten hierbij jouw gaan helpen. Door middel van de app op je mobiel of via het portaal in je browser kun je dit actief bijhouden en gaan we je hierin coachen. Zodat je zeker weet dat jij ook met je voeding goed bezig bent.
Hoe zit het trainingsschema in elkaar?


Je krijgt op maat gemaakte trainingschema's. Deze worden voor jou gemaakt aan de hand van je doelstelling en hoe vaak jij van plan bent te sporten of hoe vaak je al actief bent. Daarnaast krijg je toegang tot standaard trainingsschema's welke voor elk niveau beschikbaar zijn. Hier is ook weer een keuze uit met of zonder materiaal. Dit is een extraatje vanuit ons voor variatie en omdat het lichaam continue opnieuw geprikkeld moet worden voor progressie. In de info filmpjes wordt dit verder allemaal uitgelegd.
Wat komt er allemaal in de info fimpjes aan bod?


De filmpjes bestaan uit een introductievideo en 5 informatieve video's met verschillende onderwerpen. Hierin wordt alles verteld wat je moet weten om goed aan de slag te gaan met afvallen en spiermassa opbouwen. Allerlei informatie over voeding en training komt aan bod en er wordt antwoord gegeven op vragen zoals; 'Hoe verlies ik buikvet? Hoeveel gram eiwitten moet ik eten? Moet ik eiwitshakes gebruiken? Hoe gaan spieren groeien? Wat zijn goede tussendoortjes?' etc.
Welk pakket is voor mij geschikt?


Dat ligt aan je eigen behoefte. Wil je graag alleen coaching en dus volledig zelfstandig in de praktijk aan de slag gaan, dan is het standaard Online coaching pakket het beste geschikt voor jou. Wil je echter toch graag personal training ervaren en zo zeker weten dat je techniek goed is (belangrijk om blessures te voorkomen), maar ook nauwkeurig je vetpercentage en spiermassa laten berekenen, inclusief de extra begeleiding, dan kun je kiezen voor het Online coaching plus pakket. Aan de hand van hoe lang je graag begeleiding wilt kun je kiezen uit het 12 of 24 weken pakket.
Hoe zit het met de betaling?


Na het intakegesprek heb je gekozen voor een van de pakketten. Je krijgt de keuze om in 4-wekelijkse termijnen (automatische incasso) te betalen of het bedrag in een keer te voldoen (iDeal / bank overmaken). Bij een intake gesprek voor het online coaching plus pakket in de personal training studio kan dit ook op locatie geregeld worden.