top of page

Wat is Online coaching?

Mats Visser achter laptop voor online coaching klanten te begeleiden

Online coaching is digitale begeleiding naar jouw doel.
Je krijgt op maat gemaakte voedingsadvies en trainingsschema's, info filmpjes waarin ik je alles uitleg over voeding, afvallen en spiermassa bouwen, een wekelijks voortgangsmoment en de mogelijkheid om 24/7 contact op te nemen om antwoord te krijgen op al je voedings- en trainingsvragen.

 

Dit kun je uitbreiden met het plus pakket waarbij je een aantal 1 op 1 personal trainingen krijgt inclusief lichaamsmetingen (o.a. vetpercentage, buikomvang) op locatie van MV Personal Training.

Waarom en voor wie is Online coaching?

Online coaching is voor mensen die graag begeleiding willen en resultaat willen behalen, maar niet de tijd, het budget of de behoefte hebben aan elke week fysieke personal training.

Andere voordelen zijn dat je zelf je uren kan inplannen wanneer je gaat sporten met gepersonaliseerde trainingsschema's. Daarnaast hoef je minder geld te investeren maar heb je toch die stok achter de deur. 

Met het Online coaching plus pakket kunnen we je tijdens de trainingen nog eens extra begeleiden om zeker te weten dat je de oefeningen correct uitvoert. Daarnaast kun je ervaren hoe het is om 1 op 1 p
ersonal training te krijgen inclusief specifieke lichaamsmetingen.

Klant volgt online coaching en krijgt een personal training

✅ 24/7 beschikbaar voor vragen en advies

✅ Train zelf op momenten dat het jou uitkomt

✅ Voedingsadvies en persoonlijke trainingsschema's

✅ Keuze uit 2 verschillende pakketten

Online coaching plus

✅ 24/7 begeleiding
✅ Persoonlijke trainingsschema's op maat gemaakt

✅ Persoonlijk voedingsadvies
✅ Wekelijks voortgangsmoment
✅ Info filmpjes voeding, afvallen & spiermassa bouwen

✅ Personal trainingen in onze studio

✅ Lichaamsmetingen op locatie MV Personal Training

Online coaching

✅ 24/7 begeleiding
✅ Persoonlijke trainingsschema's op maat gemaakt

✅ Persoonlijk voedingsadvies
✅ Wekelijks voortgangsmoment
✅ Info filmpjes voeding, afvallen & spiermassa bouwen

 • Wat is Online coaching?
  Online coaching is digitale begeleiding naar jouw doel. Je krijgt op maat gemaakt voedingsadvies, persoonlijke trainingsschema's en toegang tot vele standaard trainingsschema's, info filmpjes waarin ik je alles uitleg over voeding, afvallen en spiermassa bouwen, een wekelijks voortgangsmoment en de mogelijkheid om 24/7 contact op te nemen om antwoord te krijgen op al je voedings- en trainingsvragen. Dit kun je uitbreiden met het Online coaching plus pakket waarbij je personal trainingen krijgt inclusief lichaamsmetingen (o.a. vetpercentage, buikomvang, etc.) op locatie van MV Personal Training.
 • Waarom en voor wie is Online coaching?
  Online coaching is voor mensen die graag begeleiding willen, maar niet de tijd, de financiën of de behoefte hebben aan elke week fysieke personal training. ​ Andere voordelen zijn dat je zelf je uren kan inplannen wanneer je gaat sporten, je schema's krijgt op maat gemaakt voor jou, toegang tot vele standaard schema's en video workouts welke je kan volgen op elk niveau, je minder hoeft te investeren en toch die stok achter de deur hebt. Bovendien hebben we een Online coaching plus pakket. Hiermee krijg je ook 1 x in de zoveel weken een personal training, waarin we je nog eens extra kunnen begeleiden. Tezamen met lichaamsmetingen zoals het vetpercentage en de buikomvang, om nauwkeurig te zien hoe je progressie is richting je doelstelling.
 • Hoe gaat het in zijn werk?
  Zodra je geïnteresserd bent in Online coaching kun je telefonisch contact met ons opnemen of per Whatsapp of e-mail. Als alles helder en besproken is zullen we een intakeformulier toesturen met vragen over je doelen, huidige leefstijl en meer, zodat we erachter kunnen komen hoe we je het beste kunnen begeleiden. Zowel het voedingsadvies als de trainingsschema's worden ontworpen voor jouw persoonlijk doel. Wij hebben verder een wekelijks contactmoment over je voortgang en via Whatsapp ben ik beschikbaar voor verdere vragen omtrent voeding of training zolang je pakket loopt. Daarnaast krijg je toegang tot de MV Personal Training community via onze apps en browser. Hierin kun je je voortgang bijhouden, trainingen inzien, challenges meedoen, video workouts uitvoeren en nog veel meer!
 • Hoe zit het voedingsadvies in elkaar?
  Je krijgt voedingsadvies gebaseerd op jouw doelstelling. Ofwel in de juiste macroverhouding en aantal calorieën welke jij nodig hebt om dat te behalen. In de info filmpjes wordt uitgelegd welke producten hierbij jouw gaan helpen. Door middel van de app op je mobiel of via het portaal in je browser kun je dit actief bijhouden en gaan we je hierin coachen. Zodat je zeker weet dat jij ook met je voeding goed bezig bent.
 • Hoe zit het trainingsschema in elkaar?
  Je krijgt op maat gemaakte trainingschema's. Deze worden voor jou gemaakt aan de hand van je doelstelling en hoe vaak jij van plan bent te sporten of hoe vaak je al actief bent. Daarnaast krijg je toegang tot standaard trainingsschema's en video workouts om na te doen welke voor elk niveau beschikbaar zijn. Hier is ook weer een keuze uit met of zonder materiaal. Dit is een extraatje vanuit ons voor variatie en omdat het lichaam continue opnieuw geprikkeld moet worden voor progressie. In de info filmpjes wordt dit verder allemaal uitgelegd.
 • Wat komt er allemaal in de info fimpjes aan bod?
  De filmpjes bestaan uit een introductievideo en 5 informatieve video's met verschillende onderwerpen. Hierin wordt alles verteld wat je moet weten om goed aan de slag te gaan met afvallen en spiermassa opbouwen. Allerlei informatie over voeding en training komt aan bod en er wordt antwoord gegeven op vragen zoals; 'Hoe verlies ik buikvet? Hoeveel gram eiwitten moet ik eten? Moet ik eiwitshakes gebruiken? Hoe gaan spieren groeien? Wat zijn goede tussendoortjes?' etc.
 • Welk pakket is voor mij geschikt?
  Dat ligt aan je eigen behoefte. Wil je graag alleen coaching en dus volledig zelfstandig in de praktijk aan de slag gaan, dan is het standaard Online coaching pakket het beste geschikt voor jou. Wil je echter toch graag personal training ervaren en zo zeker weten dat je techniek goed is (belangrijk om blessures te voorkomen), maar ook nauwkeurig je vetpercentage en spiermassa laten berekenen, inclusief de extra begeleiding, dan kun je kiezen voor het Online coaching plus pakket. Aan de hand van hoe lang je graag begeleiding wilt kun je kiezen uit het 12, 24 of 52 weken pakket.
 • Hoe zit het met de betaling?
  Na het intakegesprek heb je gekozen voor één van de pakketten. Je krijgt de keuze om in 4-wekelijkse termijnen (automatische incasso) te betalen of het bedrag in een keer te voldoen (iDeal / bank overmaken). Bij een intake gesprek voor het plus pakket in de personal training studio kan dit ook op locatie geregeld worden.

Veelgestelde vragen

24/7 whatsapp ondersteuning

Het voordeel van ons als online coach is dat we via Whatsapp bereikbaar zijn. Heb je een vraag? Stuur een bericht en je krijgt snel antwoord.

persoonlijk

De trainingsschema's worden persoonlijk op maat gemaakt voor ieder niveau, rekening houdend met jouw voorkeuren, leefstijl en doel.

Privacy

Al jouw informatie is vertrouwelijk en word nooit met derden gedeeld. De eventuele vóór en na foto's worden pas gebruikt voor marketing na jouw toestemming.

Voor verschillend budget

Door te kiezen tussen 2 pakketten en de looptijd hiervan kun je zelf het beste bepalen wat er voor jou mogelijk is.

bottom of page